Profesionalani upravnik zgrade od poverenja Beograd

 

 

“Profesionalni upravnik zgrade od poverenja” je specijalizovana firma za upravljanje i održavanje stambenih zgrada. Mi smo jedna od prvih firmi sa licenciranim profesionalnim upravnicima visokog obrazovanja ekonomske struke koja pruža celovitu uslugu shodno odredbama Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada. Imamo organizovanu mrežu odabranih saradnika koja obuhvata firme za održavanje, građevinske i komunalne firme, banke, osiguravajuća društva, a po potrebi, za pravne poslove, koristimo usluge odabrane advokatske kancelarije. Pružanje svih navedenih usluga moguće je organizovati putem naše firme ili jedne od firmi sa kojima sarađujemo.

 

 

Upravljanje zgradama u Beogradu

 

Kao licencirani profesionalni upravnici upravljamo različitim stambenim zgradama na području Beograda. Prilagođavamo se potrebama stanara i nastojimo da rešavanje problema koji mogu postojati u stambenoj zajednici bude prihvatljivo za sve.

Izborom profesionalnog upravnika, ne prestaju obaveze i odgovornost svakog pojedinog vlasnika u aktivnom odlučivanju. Naprotiv, za aktivnosti koje se sprovode ili će se sprovoditi u nekom vremenskom periodu (tu se prvenstveno misli na radove koji podrazumevaju finansijska ulaganja) potrebna je saglasnost većine.

I ne zaboravite – vi ste vlasnici stanova, suvlasnici zajedničkih delova, a mi smo tu da odgovorno upravljamo i sprovodimo Vaše odluke i da zajedno sa Vama poboljšamo i održimo kvalitet stanovanja u stambenoj zajednici.

 

Profesionalani-upravnik-zgrade-od-poverenja

 

Profesionalani upravnik zgrade od poverenja

Mi smo ljudi od poverenja, radimo sigurno, tačno, pošteno.

Naš prioritet je ostvarivanje kvalitetnijeg i bezbrižnijeg stanovanja.